Seminar Meet & Greet

Seminar met Patrick van Luijk

IT-SL en uw succes!

Het is 6.00 vroeg in de ochtend en we zijn met het hele team onderweg naar de plek bestemming: Papendal! Bij de meesten onder ons heerst een gezonde mate van spanning. Het eerste seminar van IT-SL is in zicht en zal vandaag gaan plaats vinden in Papendal, waar top-sport en top-ondernemerschap één ding worden! We zijn benieuwd en nieuwsgierig wat de dag gaat brengen!
Na ontvangst en het sjouwen van de vele sportschoenen naar de conferentiezaal is het tijd geworden om de ‘zakelijke pakken’ recht te trekken, de stropdassen om te doen en de sportschoenen aan te trekken.

De eerste gasten stromen al vroeg binnen en de zaal begint al behoorlijk vol te raken (maar liefst 54 gasten). In de zaal staat en heerlijk ontbijt klaar, want op een lege maag kan er niet optimaal gepresteerd worden. Wanneer de buiken rond 08.30 goed gevuld zijn, kan het seminar officieel van start gaan. De prestentatie van Patrick van Luijk en Virgil Spier kan beginnen!
De twee topatleten geven een interessante presentatie, waarin top-sport en top-ondernemerschap gecombineerd worden. In een estafette-team moeten de hardlopers elkaar vertrouwen en goed met elkaar communiceren om de winst te pakken, ook dat is hetgene wat wij nodig hebben in het bedrijfsleven! De gasten publiek worden betrokken in de presentatie en gaan aan de slag met de trucs van het estafettelopen, om even later buiten op de Sintelbaan te ervaren hoe het is om een succesvol (estafette)teamplayer te kunnen zijn!

Na de presentatie worden de sportschoenen in de zaal uitgereikt en worden deze aangetrokken onder de “zakelijke outfit” van alle aanwezigen. Dit alles om buiten te gaan oefenen met het #stokjedoorgeven. De sfeer zit er buiten goed in en een ieder is fanatiek om met zijn estafette-team de winst te pakken! Als slot worden de sportschoenen nog verder ingelopen door middel van de fanatieke 100m sprint op de Sintelbaan.

Met z’n allen lopen we vol adrenaline weer terug naar de congreszaal. Even een kopje koffie of een energie drankje nuttigen en de presentatie van Ton Eijbergen over IT-SL kan beginnen! De presentatie wordt geopend met een krachtige zin, namelijk: Ik ben op zoek naar nieuwe klanten om mijn netwerk uit te breiden! De presentatie verloopt goed en een tweetal medewerkers vertellen in een film wie IT-SL is en wat IT-SL bezighoudt! Ook Leo van Heijningen krijgt het woord om ons allen iets te vertellen over het nieuwe e-factureren.

Tijdens de presentatie over IT-SL is er een enquête uitgereikt, omdat IT-SL wil weten waar jouw onderneming op dit moment staat en waar haar prioriteiten liggen! De resultaten worden, na het seminar persoonlijk, met iedere aanwezige besproken.
Tot slot van de seminar is er de gelegenheid tot netwerken en het nuttigen van een drankje, maar ook om met Patrick van Luijk op de foto te gaan! Wie wil dat nou niet?

Dit was het eerste seminar van IT-SL en ook zeker niet de laatste! Het was een erg geslaagde ochtend en de sfeer zat er goed in! Deze ochtend is voor veel herhalingen vatbaar.